Рапърът Coolio, най-известен със сингъла си Gangsta's Paradise, почина, потвърди неговият

...
Рапърът Coolio, най-известен със сингъла си Gangsta's Paradise, почина, потвърди неговият
Коментари Харесай

Разделяме ме и с Coolio, автор на незабравимото Gangsta's Paradise

Рапърът Coolio , най-известен със сингъла си Gangsta's Paradise, почина, удостовери неговият дълготраен управител Джарез Поузи.

Ще бъдат направени аутопсия и токсикологичен тест, с цел да се откри формалната причина за гибелта на 59-годишния реализатор. Според изданието , което първо заяви новината, музикантът е открит неподвижен на пода на банята в дома на собствен другар в Лос Анджелис през вчерашния ден следобяд.
 Reuters: Уморените българи се опасяват от нови политически земетресения 29 септ 2022 | Българите ще гласуват на четвърти избори за по-малко от две години и са изправени пред ограничения и растяща...
Coolio издаде шлагер сингъла Gangsta's Paradise, с присъединяване на артиста L.V., през 1995 година Песента оглави Billboard Hot 100 за три седмици, а той завоюва премията Грами за най-хубаво рап соло осъществяване  през 1996 година Песента е и част от саундтрака към кино лентата с Мишел Пфайфър " Опасен разум ".

В изявление за през юли, рапърът споделя: „ Правиш музика и в никакъв случай не мислиш какво ще последва и дали ще е шлагер и ще допре доста хора. Това е невероятното за Gangsta's Paradise - песента имаше непредвиден за мен триумф и аз се гордея с него ”.

В същото изявление Кулио споделя, че парчето е качено в хип-хоп платформата на едвам преди четири години, само че е достигнало милиард гледания.

Coolio има 8 студийни албума. Помним го и от риалити шоуто Coolio's Rules on Oxygen от 2008 година  Негова е началната ария Aw, Here It Goes! на телевизионния сериал на Nickelodeon Kenan & Kel. Негов е сингълът и видеото на Dexter за анимацията  Dexter's Laboratory: Home Boy Genius - The Hip-Hop Experiment.

Не са за пропускане и участията му в Celebrity Big Brother през 2009 година и в Ultimate Big Brother през 2010 година Рапърът беше и разпален кулинар и го сподели в сериала  . Издаде готварска книга, озаглавена.

 
               

 

 

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР